Certificering GS Staalwerken Groep

Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn belangrijke kernwaarden voor de GS Staalwerken Groep. In alle fases van het bouwproject staan deze kernwaarden centraal. Om dit te allen tijde te kunnen garanderen besteedt GS Staalwerken Groep veel aandacht aan opleidingen, verbetertrajecten en managementsystemen rond kwaliteit, veiligheid, milieu en productiemethoden.

GS Staalwerken Groep is gecertificeerd voor de hoogst haalbare uitvoeringsklasse EXC4. Buiten deze certificering is GS Staalwerken Groep ook in bezit van de volgende certificeringen:

Norm-certificeringen

ISO-managementsystemen

Veiligheid

Duurzaam inkoopbeleid

Met ingang van 1 juli 2014 is een CE-markering en een prestatieverklaring verplicht op alle geleverde stalen en aluminium constructie-onderdelen als bedoeld in EN 1090-1. Deze documenten zijn voor de afnemer van belang bij het bepalen of zijn bouwwerk voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit.

GS Staalwerken Groep is gecertificeerd (met een multi-site certificering) volgens EN 1090-1/-2 EXC4 en levert een CE-markering en prestatieverklaring bij alle bovengenoemde stalen constructies en constructie-onderdelen.

GS Staalwerken Groep is aangesloten bij de Vereniging Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (www.staalbouw.net) en opgenomen in het FPC-register EN 1090-1 van bedrijven met een gecertificeerd fabrieksprocesbeheersingssysteem.

Beschikbare talen certificaten:
  • Nederlands (NL)
  • Duits (DE)
  • Engels (EN)