Stalen trappen van topkwaliteit, in huis gebouwd

Stalen trappen van topkwaliteit komen volledig tot stand in de moderne werkplaats van GS Staalwerken in Gerwen, de trappenspecialist binnen de Groep. De betrouwbare en moderne trappen in staal of rvs worden al sinds de jaren zestig volledig in huis gebouwd, van voorbewerking tot montage:

  • Industriële stalen trappen
  • Noodtrappen voor binnen en buiten
  • Stijlvolle interieurtrappen
  • Bordessen

We werken onder andere in opdracht van: bouwmaatschappijen, architectenbureaus en aannemers van overheids- en woningbouwprojecten.

Stalen trappen | van ontwerp tot plaatsing

Afhankelijk van de toepassing en uw voorkeuren, geven we u objectief en vakkundig advies over het ontwerp, de materialen en de specifieke (esthetische) wensen voor uw stalen trappen.

Voorbewerkingen als zagen, knippen en snijden, worden tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de hoofdbewerkingen als buigen, zetten, ponsen, boren en lassen, krijgt uw trap al snel de gewenste vorm.

Is de trap gereed voor plaatsing? Dan zorgen onze modern uitgeruste montagemedewerkers voor een vakkundige plaatsing van uw stalen trap op locatie.

Eigentijds vakmanschap

Stalen trappen kunnen gecombineerd worden met prachtige houten leuningen of glazen treden. Heeft u liever treden van hout of natuursteen (met of zonder antislip)? Ook dat kan! Elk gewenst materiaal wordt door ons verwerkt tot trappen van topkwaliteit.

De combinatie met materialen als hout en glas geeft de trap een moderne eigentijdse uitstraling. We hebben zelfs een speciale houtwerkplaats waar houten traptreden, bordessen en leuningen door eigentijds vakmanschap tot stand komen.

Afwerking stalen trappen

Alle stalen trappen worden beschermd tegen roest door middel van staalstralen, primeren, poedercoaten of verzinken.


stalen trappen projecten